V cudzej izbe vypili fľašu alkoholu a zaspali, požiar rodinného domu

28.10.2006 Celý región

V cudzej izbe vypili fľašu alkoholu a zaspali:\r\nPopradský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie dvom Poliakom (57r. a 34r. ) pre prečin porušovania...
V cudzej izbe vypili fľašu alkoholu a zaspali:
Popradský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie dvom Poliakom (57r. a 34r. ) pre prečin porušovania domovej slobody.

Dvojica obvinených Poliakov sa v stredu 25.10.2006 v nočných hodinách cez vetracie okno vlámala do kuchyne jedného z hotelov v Tatranskej Javorine. Cez kuchyňu sa dostali do obývacej izby, kde vypili 0,5 l fľašu alkoholu a ostali tam spať. Ešte v ten večer ich v izbe našiel 24 ročný Kežmarčan, ktorý v nej býval a ktorý aj privolal políciu. Obvinení Poliaci budú stíhaní na slobode.
O ich trestnom stíhaní bude vyrozumený zastupiteľský úrad Poľskej republiky.

Požiar rodinného domu v Modrej nad Cirochou:
Humenský policajný vyšetrovateľ začal dnes trestné stíhanie vo veci pre prečin ublíženia na zdraví.
Zatiaľ neznámy páchateľ včera v čase okolo 23:05 h spôsobil požiar jedného z rodinných domov na Ulici lúky v obci Modrá nad Cirochou, okr. Humenné. Pri požiari utrpel 66 ročný muž popáleniny II. – III. stupňa s predpokladanou dobou liečenia 3 mesiace. 61 ročná žena sa zo zranení bude liečiť týždeň a 39 ročný muž sa z utrpených popálenín bude liečiť 4-5dní. Presná príčina požiaru bude známa až po vykonaní expertíznych skúmaní.
 

Vyberte región

mark